Beste forumleden,

We willen vanuit het SAFE project zoveel mogelijk mensen bereiken, zodat we veel vrouwen kunnen gaan helpen. Vandaar dat wij op dit forum ook een bericht plaatsen.

- Voel jij je wel eens onveilig in jouw relatie?
- Heb je het gevoel dat je thuis op eieren moet lopen?
- Blijft een ex-partner nog steeds contact zoeken terwijl jij dit niet wil?
- Heeft je (ex-)partner je bijvoorbeeld wel eens geslagen, bedreigd of seksueel misbruikt?

Dan kan SAFE jou waarschijnlijk goed helpen. Met deze website, https://www.safewomen.nl/, helpen we vrouwen die te maken hebben (gehad) met partnergeweld. Zij kunnen hier laagdrempelig en anoniem onderzoeken in welke situatie zij precies zitten en welke opties er zijn voor hulp en steun. We geven bijvoorbeeld informatie over relaties, partnergeweld, soorten hulp, en contact met lotgenoten en ervaringsdeskundigen. Er is ook een hulpdatabase.
Tegelijkertijd is de website onderdeel van een onderzoek, waarin we willen bekijken of de website vrouwen helpt en hoe we dit nog verder kunnen verbeteren. SAFE wordt uitgevoerd door de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde van het Radboudumc te Nijmegen.

Met hulp van ervaringsdeskundigen en experts op het gebied van partnergeweld en huiselijk geweld hebben we de website ontwikkeld. Op 1 april 2019 gaat SAFE online. Wil je meer weten? Je kan ons vinden op Facebook (https://www.facebook.com/SAFEwomen-320882955173349) en Twitter (https://twitter.com/SAFEWomen2). We hebben ook een contactformulier op de website https://www.safewomen.nl/.

Met vriendelijke groet,
Team SAFE